Hoppa till innehåll

Vill du ha hjälp att förändra ditt beteende?

    Funderar du på om du beter dig schysst mot den du är ihop med? Kanske är du orolig att du gör något mot din partner som inte är okej?

    Då vet du nog redan att ditt agerande inte är okej. Det du gör kan vara brottsligt, och det kan påverka den du är ihop med väldigt mycket. Det är viktigt att du funderar över hur ditt beteende kan påverka och skada din partner – här kan du läsa om vilka konsekvenser som våld kan ha.

    Kanske känner du ångest, oro, besvikelse eller skäms över dina handlingar. Antagligen mår du inte bra. Förhoppningsvis vill du sluta göra din pojkvän/flickvän illa. I så fall är det ett stort första steg att du är här och läser om våld i relationer. Nästa steg ska helst vara att sluta helt med alla former av trakasserier, hot, kontroll, våld och andra övergrepp.

    Vill du ha hjälp med att hantera din svartsjuka eller andra negativa beteenden? Är du orolig att du är en förövare, eller behöver stöd i att sluta utsätta din flick- eller pojkvän, kan du chatta anonymt med oss på ungarelationer.se.