Hoppa till innehåll

Chatt


OM CHATTEN

Skulle du vilja prata med någon om hur det känns i din relation? Känner du till exempel oro, ångest eller rädsla i ditt förhållande? Funderar du på sånt som svartsjuka, våld och kontroll, eller undrar över vad som är en bra relation? Har du en kompis som är ihop med någon och funderar på om det är en schysst relation?

Här på ungarelationer.se kan du prata med våra utbildade volontärer om allt det plus mycket mer. Vår chatt är öppen 20-22 varje kväll, du kan vara anonym och det är helt gratis . När du går in i chatten kan du dela med dig av precis så mycket eller så lite som du vill, vi hjälper dig på dina villkor och finns här för att lyssna.

Är chatten stängd eller står du i kön? Passa på att göra vårt quiz där du kan testa om du befinner dig i en schysst relation. Du kan också utforska vår kunskapsbank där massor av bra info finns. Här kan du till exempel läsa om åtta varningstecken eller hur en schysst relation kan vara.

Skulle du vilja ha mer stöd? Efter att du chattat med oss kan du, om du vill, få en stödkontakt som du kan prata med mer regelbundet eller anmäla dig till en av våra samtalsgrupper. Vi kan också hjälpa dig att hitta hjälp och stöd på plats där du bor eller erbjuda juridisk hjälp. Men detta är såklart helt upp till dig! <3

Här kan du läsa vår integritetspolicy.